Hogyan kell az autót használni?
Úgy látom nem vagy tisztában az alapokkal:
-jogosítvány nélkül vezetni engedély nélküli vezetés szabálysértés címszó alatt lehet, 40ezres bírságért
- KRESZ-ből el kell menni tanfolyamra, aztán vizsgázni is, különben az oktatóautó közelébe sem jutsz, nem lehet megkerülni a tanfolyamon való részvételt sem
-az sem úgy megy hogy odamegyek az oktatóhoz oszt' mögbeszélem vele ho' vezetek, úgy indul hogy ellátogatsz egy autósiskolába és közlöd hogy jogsit szeretnél, ők indítanak KRESZ tanfolyamot, és ők szervezik a gyakorlati oktatást is
-kell egy elsősegélynyújtói tanfolyam is, vizsgával, ezt szintén az autósiskola intézi
Nem mellesleg nettó hülyeség az alapvető dolgokon kívül (elindulás-megállás-parkolás-egy íven megfordulás) mást is gyakorolni, ugyanis ha jogsi nélkül vezetve rögzülnek a rossz szokások (nem nézel tükörbe, egy kézzel fogod a kormányt, zebra előtt nem lassítasz, táblákat nem figyeled, rámész a záróvonalra), akkor jó eséllyel atom gyorsan meg fogsz bukni a forgalmi vizsgán, mert ezek azonnali bukást eredményeznek.
mr.flash
Az udvarban engem ugyan nem bírságol meg senki (max. anyám ha szétcseszem a kertet :) Amúgy nem tudom te mikor tetted le a jogsit és hol, de meglepődnél per autósiskolában pár 10 ezresért milyen könnyen tudsz szerezni. Persze engem ez nem izgat, mert nekem az a lényeg, hogy megtanuljam, nem pedig az, hogy legyen egy papírom amit egy hét múlva elvesznek mert részegen tóba hajtottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!