Hogyan kell driftelni?
Hogyan kell driftelni motorbiciklivel? Technikára lennék kiváncsi. Légyszi valami ilyesmit várok: behuzod hatso feket es akk ...
Nem nagyon értek hozza de nagyon szeretném megtanulni, valaki legyszives :)
Nagyon sok gyakorlással. Én havon próbáltam, de jópárszor keresztbefordult az elsőkerék körül a motor. Nem egyszerű. Betonon viszont perec lett volna.
Egyébként kell egy erős motor.
Hasonlóan, mint autóval, csak többet kell gyakorolni: kicsit kanyarodsz valamelyik irányba, kuplung behúz, hátsó fék, amig meg nem indul egy kicsit a motor hátulja, kuplung óvatosan kienged és gázt adsz. Mindezt a másodperc törtrésze alatt :)
Ha csak egyhelyben szeretnél pörögni, könnyebb dolgod van: kormányt eltekered, első féket jó erősen behúzod, és gázt adsz. Ehhez jó erős motor kell, bár ha havon csinálod, nem annyira.
hóba könnyű,de mondjuk laza talajon választasz egy egy olyan sebességet amibe pörög a motor meg húz is aztán bőgáz kormány vmerre,a naggy gázra kicsapja a seggét,a kormány ellentétes irányba mint az előbb és akk keresztbe megy a gép!
nekem 50es robogóval sikerült kavicson,de ehez gyakorlat kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!