A motorom recsegő hangot adott ki, aztán be sem tudtam indítani, a berúgója is szalajtani kezdett. Mi baja lett?
Figyelt kérdés
Reggel mentem volna munkába, járattam is kb. 5 percet a motoromat (automata váltós robogó, \'92-es Aprilia), aztán mentem vele kb 300 métert, és elkezdett recsegő hangot adni (olyat mint amikor csak félig rakom sebességbe a váltót, és kezdem kiengedni, de nincs erő benne, és recseg, de nem darálja, csak recseg, bár ez lehet h csak a mi autónknál lehet csinálni). Gyorsan le is állítottam, próbáltam berúgni, de akkor is recsegett (gondolom a motor), aztán elkezdett szalajtani a berúgója.
Mi baja lehet?
2009. aug. 26. 22:13
2/3 anonim válasza:
vagy a kuplung vagy a hajtás nál van a gond szerintem.
szedd szét és kiderül, többet így látatlanba lehetetlen mondani
rem azért segítettem összpontosítani merre kezd...:)
3/3 anonim válasza:
lehet letörtek a gyűrűk és bekapta a dugattyú, vagy sokkal rosszabb. szerintem vidd el szervízbe ha nem nagyon értesz hozzá.. de semmiképp ne indítgasd, nagy kárt tud benne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!