Tudna ajánlani nekem valaki egy olcsó,10-15 ezer forint körüli GPS-t ami már nálatok bizonyított?
Figyelt kérdés
Néztem az árakat, nagy a választék már a nagyon olcsó kategóriában is. Kb évente egyszer ha használnám, csak pont 2 hét múlva kell elmennem autóval az ország másik végére és be akarok szerezni egyet.2013. jan. 3. 14:10
1/4 anonim válasza:
Két ilyen árkategóriás GPS-em is volt. Ha nem akarod kivágni az ablakon menet közbe, akkor vegyél drágábbat. Eddig lehet csak én szívtam az ilyenekkel, de én arra az évi egy használatra is drágábbat vennék.
2/4 anonim válasza:
Évente egyszer szerintem kérjél kölcsön egyet. Vagy fektess be egy okostelefonba.
3/4 anonim válasza:
Wayteq cuccokat keress, azok jók és nem drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!