Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsiban a termosztát hol...

Kocsiban a termosztát hol helyezkedik el?

Figyelt kérdés

2013. jan. 3. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a motortérben a hűtőrendszerhez közel.
2013. jan. 3. 10:31
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jan. 3. 10:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Annyira közel, hogy része a hűtőrendszernek... Ha a hűtő bemenő csövét elkezded követni visszafelé, akkor rá fogsz akadni valószínűleg - ugye öntvény házban van, amin lehet pl. hőmérséklet jeladó is.

Milyen típus?

2013. jan. 3. 10:35
 4/11 anonim ***** válasza:
A 2000-es évjáratú Honda Accordban nem része a hűtőnek, a motor mellett helyezkedik el, kb 20 centire a hűtőtől.
2013. jan. 3. 10:38
 5/11 anonim ***** válasza:
A hűtőrendszernek része, azt írtam, nem a hűtőt. :) Etil-glikol meg desztvíz keverékében fürdik, nem?
2013. jan. 3. 10:43
 6/11 anonim ***** válasza:
jóvan, nő vagyok, nem kiakadni azon amit írtam:D 1 hónapja cseréltük ki a termosztátot, akkor láttam, hogy hol van. Nem fürdik az semmiben sem amúgy:D
2013. jan. 3. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Dehogy akadok ki, csak pontosítunk.

Nő a közlekedés kategóriában és nem kérdezőként? Már szimpatikus is vagy. :)

2013. jan. 3. 11:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Gyártmánya válogatja, hogy pontosan hol van. Elvetemültebb típusokban a termosztát cseréjéhez le kell venni a vezérműszíjat, mert pont nem férni hozzá. Van ahol egyszerűen csak le kell venni a hűtő felé menő csövet a blokkról, és ott van. Meg kell próbálni keresni a konkrét típushoz a neten valami szervizkönyvet, ott egyértelműen benne van.
2013. jan. 3. 11:04
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat igazából nem autóról van szó hanem markolóról de megnézem a hűtő körül :)
2013. jan. 3. 13:44
 10/11 anonim ***** válasza:

:DDD Te is nő vagy kérdező?:DDD

azért egy munkagép motorja "csöppet" más, mint egy autóé, nem gondolod?:)

egyáltalán valami baja van a termosztátnak, vagy miért kell tudnod hol van?

2013. jan. 3. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!