Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire drágák az alkatrészek...

Mennyire drágák az alkatrészek egy W124-es E300-as Mercibe?

Figyelt kérdés
Gondoltam megérné egy ilyen autót venni, mert ezek még kibirják az 1 millió kilómétert, és ha vennék egy viszonylag jó állapotút, szeretném használni hosszabb távokra is, ezért érdekelne, hogy milyen drága fenntartani, mert szeretném, hogy mindig rendben lenne az autó.

2013. jan. 2. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 300as dízelem van,semmivel sem kerül többe mint bármely más autóhoz,igaz nem sűrűn van vele bajom,ha javasolhatom automatát vegyél,azok is elmennek annyit mint a motor,igaz a kézi is,de egy merciben elengedhetetlen az automata váltó.Én autószerelő vagyok egyébként magam javítom ha kell,bontóban is van hozzá minden.
2013. jan. 2. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én is inkább automatát szeretnék venni, mert egy ilyen Mercivel úgy sem versenyezni kell, nyugodt, kényelmes autókázáshoz tökéletes szerintem. Az igaz, hogy a váltóba az olajat 60.000 kilóméterenként kell cserélni?
2013. jan. 2. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Data szerint:

36ezer mérföld/36 hónap: ellenőrizni/utántölteni szűrőt viszont cserélni kell

Minden intervallumnál ugyanezt írja,cserét soha,érdekes.Én 30ezrenként szoktam.

2013. jan. 4. 12:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Kösz
2013. jan. 4. 15:51
 5/5 Ricsi1984 válasza:
Bár nekem c-mercim van 4fokozatu automata a típust csak ajánlani tudom. olyan a futóműve mint egy harckocsinak, a motorja láncos, örök darabok.
2013. jan. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!