Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a keeway tx...

Mi a véleményetek a keeway tx 50 -ről? Mennyi a végsebessége? A folytás kivétele mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem van egy X-Ray-em. Az kinézetre a festésén kívül úgy nézem ugyanaz. Szerintem ha van változás, akkor se sok. Szóval fojtással kb. 45-48 km/h a végsebessége. 800 km után lehet kivetetni a fojtást (sajnos már nem emlékszek mennyiért). Fojtás nélkül én max. 80-at tudtam belőle kihozni, pedig nem vagyok nagy teher. Az enyémmel még nem volt nagyobb baj. Az első sárvédő rejtélyes okok miatt letört (szóval a műanyag alkatrészei ilyenek). Egyszer nagyon megerőltettem. Leszakadt az eső, miközben horgásztam, majd utána az agyagos sárban jöttem vele haza. Igaz nagyrészt tudtam viszonylag füves terepen haladni, de úgy is sokszor beragadtam. Egy darabig úgy jöttem, hogy az első kerék nem is forgott. Na ekkor kapcsolt be először a hűtőventilátorja. Végül is nem rossz motor, csak ugye mivel 50 köbcentis, nem kell tőle nagy teljesítményre számítani. Úgy olvastam, sokan raknak bele nagyobb első lánckereket, így nagyobb lesz a végsebessége.
2013. jan. 1. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! Ahogy olvastam te is szerelőnél szedetted ki a fojtást ?
2013. jan. 1. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen. Szerviz keretein belül. /Aztán a többire nem vittem, mert minek./
2013. jan. 4. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!