Volkswagen Sharan v. Renault Espace v. Dacia Lodgy?
Volkswagen Sharanja van az egyik ismerősömnek.
Újonnan vette, és már mindene ki van cserélve lassan, mert mindig széthullik rajta valami.
Már sok milliót költött rá!!
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek!
#3: mire gondolsz pontosan? Kényelem? Megbízhatóság? Megbízhatóbb egy 8 éves VW Sharan mint egy 0km-es Dacia Lodgy? Én eddig a Dacia-król pozitív véleményeket olvastam mindenhol. Azért félek csak tőle, mert végső soron egy Renault (ha jól tudom tőlünk nyugatabbra Renault logóval hozzák forgalomba a Lodgy-t is).
Továbbra is nagyon várom a hozzászólásokat másoktól is! Köszi előre is!
"De a Dacia 80-100ezer km után már kuka les"
Na valószínű, hogy te ezt így meg tudod mondani.
Azért van értelme a sok éves VW meg az új Dacia közti döntésnek, mert egy áron vannak!
Én azt mondom, hogy ha az a lényeg, hogy kényelmesen, gazdaságosan odaérj ahova kell, és nem emblémát meg dizájnt akarsz venni, akkor csakis a Dacia! A létező legjobb ár-érték arányú autó.
"gazdaságosan odaérj ahova kell, és nem emblémát meg dizájnt akarsz venni, akkor csakis a Dacia! A létező legjobb ár-érték arányú autó."
Na persze! Az embléma mögött meg sokszor a nagyobb megbízhatóság is lapul. Attól, hogy a dácsia aránylag olcsó a többihez képest még nem kellene túlmagasztalni, lehet az akármilyen "román rönő"!
Dacia!!
Bír az többet is mint 100.000km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!