Mitől magas az alapjárat? (Simson)
Simsonról van szó. A motor gyári, nem volt piszkálva, le lett téve télére,2 hónapot állt. Ma beindítottam és valamiért nagyon magas az alapjárat. Próbáltam állítani az alapjárati csavaron, de nem lett jobb hiába ki-be tekertem, valamint elképesztő mód füstöl, mintha szívatón menne. Karbit levettem kitakarítottam, benzinszint jó, a tű a harmadik állásba van fentről. Szívató jó nincs elöregedve a tömítőgumi se kilyukadva, nem akad sehol a bovden. Tehát mit csináljak vele, hogy ne legyen az egekbe az alapjárat?
Kis sűberes karbi van rajta, a benzin 1:50-be keverve, kipufogó kitakarítva.
Súber: alulról a második rovátkába.
Levegő csavar: koppig be, aztán másfelet kifelé (ha így nem jó akkor fél fordulatonként változtasd).
alapjáratot meg hozzá igazitod kb 1500ra, ha ez nem oké akor légszüröt se ártana megnézni , a füstölés meg, ha télleg, igy kevered hozzá az anyagot, akorha bemelegszik, nem fog füstölni
Tipp:
Nem lehet hogy elpárolgott a benzin amíg állt a motor
és olajdús a keverék ezért füstöl!?
Meglett a gond :D
El volt öregedve a szivatónál a gumi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!