Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha eltörik a tőcsavar. Amelyik...

Ha eltörik a tőcsavar. Amelyikre a hengert rá lehet húzni. Akkor mi a teemdő? Ugyeh nem kell kell szét húzni a blokkot!

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán érthető. Úgy tört el hogy benne maradt?
2009. aug. 24. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:
egy robogóról van szókk és ott a közepe felöl eltört.és benen maradt
2009. aug. 24. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:

A blokk széthúzása nem segít. Ilyenkor meg kell óvatosan fúrni a beszakadt részt, és csavarkihajtóval kiszedni a maradékot.

[link]

2009. aug. 24. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Most olvasom a kommentedet! Ha van kilógó rész akkor leemeled a hengert, a kilógó részt megfogod egy fogóval, és kihajtod.
2009. aug. 24. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem mikor a menet elnyalódott annyira be volt ragadva hogy satuba kellett befognom a tőcsavart és a blokkot elforgatva sikerült megindítani. De eleve kint volt a blokk mivel épp cseréltem. Te először próbáljad vízpumpafogóval megfogni azzal jó erősen lehet, ha kell akkor csiszoljad meg a 2 felét hogy ne legyen kerek mert azon könnyen elforog, vagy vágj rá menetet és 2 anyát kontrázz meg és azokat megfogva próbáld tekerni. ki kell annak jönnie.
2009. aug. 24. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem a kérdést, hogy hol tört el. ha van kiálló rész, akkor új menetet kell rá vágni, és két anyát rákapatni, és kicsavarni. ha nincs kiálló rész, még akkor is lehet ráhegeszteni egy csavart, és azzal kihajtani.
2009. aug. 24. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!