Szerintetek a polski fiat rossz autó? Mi az előnye, hátránya? Mennyit fogyaszt 100km-re? Mennyi a fenntertása?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 13:04
11/14 anonim válasza:
én egyszer majdnem vettem egyet, kb. 20 éve, ilyen kis városi autonak gondoltam, mert volt otthon egy 1800 -asunk, hát egy nagyobb auto után nem tudtam volna használni.. beültem aztán nekem minden bajom volt vele, kicsi volt, hangos volt.. de arra biztos jó, hogy kis távolságokra, bevásárolni stb. elvigyen a tömegközl.biztos jobb, meg akkoriban talán a trabanttól kényelmesebbnek tünt..
12/14 anonim válasza:
én egyszer majdnem vettem egyet, kb. 20 éve, ilyen kis városi autonak gondoltam, mert volt otthon egy 1800 -asunk, hát egy nagyobb auto után nem tudtam volna használni.. beültem aztán nekem minden bajom volt vele, kicsi volt, hangos volt.. de arra biztos jó, hogy kis távolságokra, bevásárolni stb. elvigyen a tömegközl-nél biztos jobb, meg akkoriban talán a trabanttól kényelmesebbnek tünt..
13/14 anonim válasza:
Nekem 126-osom van. Igaz, van mellette Peum is, de a Polskit használom napi szinten.
Városban minden gond nélkül eljár 5,5 literből, városon kívül ez mehet lejjebb is. Fűtésére sincsen panaszom, de azért egy vízhűtéses autó jobban tud télen fűteni.
Téligumiszett újonnan megvan rá 30 ezerből, hátsókeérkhajtás, igazi élményautó, főleg télen. Én nagyon szeretem.
www.126.hu :)
14/14 anonim válasza:
Előnyei: Nem kell bele hűtőfolyadék és azok alkatrészei így ezzel nem lesz probléma soha. 6-7 litert fogyaszt max. A legolcsóbb a fentartása. Jól lehet vele parkolni jó vezetni. Jobb mint a BKV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!