Hol és miként érdemes elkezdeni egy autó optikai-tuningolását? A többit a leírásban.
Egy Mazda 323f-esről (94-98) van szó, amit szívesen csinosítgatnék kicsit, a gyárilag is szép karosszéria ellenére!
Amilyen módosításokra gondoltam: első lökhárító, oldalsó szoknya, hasmagasság csökkentés, kilincsek és visszapillantó tükrök színre fújása
Ez az első autóm, és fogalmam sincs, hogy hova(kihez?) forduljak tuning ügyben, az alkatrészeket honnan szerezzem be, ezért kérem, hogy válaszoljon nekem egy témában jártas tag!
Áldott, szeretetteljes ünnepeket mindenkinek!
Lökhárítókat hagyd inkább. Kis ültetés, nagyfelni, színrefújt alkatrészek (lökös, kilincs, tükrök), enyhén sötétített ablakok. Szerintem ennyi elég.
Műanyag krómcsíkok, lökhárító toldatok, matricák, légbeömlők, hatalmas hátsószárnyak kerülendők, mert nagyon giccses bohóc autó lesz a végeredmény.
Na ez egész jó.. Izléssel nincs gond:)
Hát neki állsz gyüjteni, és szép sorban megveszed a cuccokat, aztán majd elviszed és összerakatod. Ahhoz hogy megvegyed az alkatrészeket nem kell autószerelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!