Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 320-325-330as BMW-t szeretnék...

320-325-330as BMW-t szeretnék venni nem kombit. Max 500-600am lesz rá. Mit kell megnézni mert azért amiket néztem azok mind 10év felett vannak már. Mennyi az elfogadott km amit mentek vele?

Figyelt kérdés

Vagy ha karban volt tartva és nem szét hajtót állapotba van akkor nem gond az év nagyon?

Én biztos vigyázni fogok rá nem rallyzásra kell. Mennyi ideig mehet egy ilyen kocsi kb. Vagy ha megveszem 2-3év és biztos cserélnem kell? Vagy ha vigyázok rá akkor hosszú távon ellehet vele lenni? Benzines vagy Dízel?

2012. dec. 23. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Biztosan cserélni kell hamar, sokat eszik, nem olcsó mulatság. Sokan vesznek régi BMW-t, azt hiszik ez egy státuszszimbólum, de nem hinném, hogy bárki is hanyatt dobná magát tőle, ilyen autókról senkinek sem az jut eszébe, hogy "aszta..". Inkább: na, ennek sincs pénze, mégis úgy akar feltűnni.
2012. dec. 23. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:

ez tegnap is felmerült hasonló kérdés. ennyiből NEM FOGSZ jó BMW-t venni, ráadásul 99%, hogy még 1-2 kilót ki kell csengetni (futómű, egyéb kopó, fogyó dolgok). ennyiből max lelakott e36ot, vagy régebbi cápát kapsz ami teljesen szét van már hajtva. KM-t ne is nézd, mert 80% tekerve van. te hiába vigyázol rá ha az előző tulajok nem ezt tették.

a dízel picit kevesebbet fogyaszt de ezekből gyengébbek is jóval még (pl 325TDS). ráadásul fenntartásuk több. Benzin igénytelenebb, de 320 sem áll meg 10l alatt, főleg télen. nyáron 8-9l. De erejük van.

minél olcsóbb egy bömös, annál többet kell majd rákölteni sajnos. egyik fórumon egy tag mesélte, hogy E30-at vett, és hogy rendesen felpofozza kívül belül, már mégegyszer ráköltötte az autó árát. Ami, ha nem akarsz folyamatosan meghibásodó meg leharcolt kocsival járni, muszáj.

2012. dec. 23. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:

" Inkább: na, ennek sincs pénze, mégis úgy akar feltűnni."

E46 318i tulaj vagyok, és már kaptam meg, szemből is hátam mögül is hogy na, milyen jól megy. közben kevesebb, mint fele annyi volt, mint faterom pár éve vett, fiatal keveset futott Octaviája... az emberek nem tudják az árakat. 1,2 volt, és a fényezési munkán kívül kb 60-70 ami ráment eddig közel fél év alatt, ebben még olajutántöltés is van mivel az egyik dolog 2 szimmering cseréje volt (kb 500 ft egyenként). A bal első stabilizátor picit kotyog majd cserélni kell, 10E alatt van. Meg majd a termosztátot, mert a diag hibát mutat, de még rendesen teszi a dolgát. Ennyi. Más 13 éves is legalább ennyit elvisz.

2012. dec. 23. 10:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Pedig egyáltalán nem olyan rossz autók ezek, mint ahogy mondják, bár igaz, hogy a legtöbb szét van hajtva. De megéri bele venni egy komplet motort, és nem lesz vele probléma. A km pedig nem probléma ezekben, úgyis mind hátratekert, de ezek alapból nagyon sokat birnak.
2012. dec. 23. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: Hol éri meg bármilyen autónál úgy indítani, hogy veszek bele egy komplett motort és kész, pázzmeg...
2012. dec. 23. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Igazad van, aki nem ért valamennyire az autószereléshez, vagy csak közlekedési tárgy az autó, annak nem éri meg. De sokan úgy vannak ilyen régi, széthajtott autó vásárlásnál, hogy alapból két autót vesznek, és abból épitenek egy rendeset. Azért mondtam, hogy vegyen bele egy komplett motort (persze egy újszerűt), mert akkor valószinű, hogy egyhamar a motorral nem lesz probléma, és a kérdezőnek fontos, hogy hosszú ideig jó legyen az autó.
2012. dec. 23. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak ahhoz mindenképpen fűzött blokkot kell venni, hogy biztos lehess ababn, hogy a donor blokk megfelel majd, minden más bontott motor lutri (kivéve ha jól ismered a tulajt akitől veszed). Én spec ismerőstől vettem autót (pontosabban a lányától) az öreg meghalt a hölgy nem akarta használni, mindkettejüket jól ismertük bátran megvettük, pár hónapra rá a blokk elpusztult, az egyenleg: kb. 180000 Ft mootorfelújításra. Teljes felújítás: fúrás, köszörülés, hengerfej felújítás, új dugók, hajtókarok, és már sosem lesz olyan mint a gyári! Nos ez csak egy Opel blokk amit a Daewoo épített bizonyos modellejibe, tehát közelében sincs egy BMW ugyanilyen szintű javításának!
2012. dec. 23. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
egy címeres ökör vagy ha ennyi pénzzel és ilyen idősen nem egy bagóért eltartható ékegyszerű kocsit veszel.
2012. dec. 23. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!