320-325-330as BMW-t szeretnék venni nem kombit. Max 500-600am lesz rá. Mit kell megnézni mert azért amiket néztem azok mind 10év felett vannak már. Mennyi az elfogadott km amit mentek vele?
Vagy ha karban volt tartva és nem szét hajtót állapotba van akkor nem gond az év nagyon?
Én biztos vigyázni fogok rá nem rallyzásra kell. Mennyi ideig mehet egy ilyen kocsi kb. Vagy ha megveszem 2-3év és biztos cserélnem kell? Vagy ha vigyázok rá akkor hosszú távon ellehet vele lenni? Benzines vagy Dízel?
ez tegnap is felmerült hasonló kérdés. ennyiből NEM FOGSZ jó BMW-t venni, ráadásul 99%, hogy még 1-2 kilót ki kell csengetni (futómű, egyéb kopó, fogyó dolgok). ennyiből max lelakott e36ot, vagy régebbi cápát kapsz ami teljesen szét van már hajtva. KM-t ne is nézd, mert 80% tekerve van. te hiába vigyázol rá ha az előző tulajok nem ezt tették.
a dízel picit kevesebbet fogyaszt de ezekből gyengébbek is jóval még (pl 325TDS). ráadásul fenntartásuk több. Benzin igénytelenebb, de 320 sem áll meg 10l alatt, főleg télen. nyáron 8-9l. De erejük van.
minél olcsóbb egy bömös, annál többet kell majd rákölteni sajnos. egyik fórumon egy tag mesélte, hogy E30-at vett, és hogy rendesen felpofozza kívül belül, már mégegyszer ráköltötte az autó árát. Ami, ha nem akarsz folyamatosan meghibásodó meg leharcolt kocsival járni, muszáj.
" Inkább: na, ennek sincs pénze, mégis úgy akar feltűnni."
E46 318i tulaj vagyok, és már kaptam meg, szemből is hátam mögül is hogy na, milyen jól megy. közben kevesebb, mint fele annyi volt, mint faterom pár éve vett, fiatal keveset futott Octaviája... az emberek nem tudják az árakat. 1,2 volt, és a fényezési munkán kívül kb 60-70 ami ráment eddig közel fél év alatt, ebben még olajutántöltés is van mivel az egyik dolog 2 szimmering cseréje volt (kb 500 ft egyenként). A bal első stabilizátor picit kotyog majd cserélni kell, 10E alatt van. Meg majd a termosztátot, mert a diag hibát mutat, de még rendesen teszi a dolgát. Ennyi. Más 13 éves is legalább ennyit elvisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!