Ford Fiesta 1.4; 1.6 CDTI tapasztalatok? Vélemény?
Lehet h meg fogtok kövezni!
De nekem volt egy 2003-as fiestám 1.4-es TDCI!
Motorikusan tökéletes az autó!
Semmihez nem kellett nyúlni! A Ford TDC-ik lassan melegedni de ha figyelsz és hidegen nem hajtod, akkor örök élet!
Nagyon sokat jártam vele, szóval még az sem, hogy csak városban használtam!
A Clioról annyit, hogy barátnőmnek az van, meg családban, egy megan mind kettő marhára szerviz igényes,bár tényleg jó vezetni. A Cliot és a Megane-t is megettem gyorsulásban! Végsebességben nem egy erős gép! De nem is arra van tervezve!
Városban 5.6L-rel jártam!
Sajnos egy tőlem független ok miatt csúnyán összetörtem az autót, konkrétan 110-el borultam fel 2,5x.
Egy karcolás nélkül szálltunk ki az autóból! Annyi, hogy másnap volt egy piros folt a vállamon amit az őv hagyott!
Én fordot vennék!
Volt szerencsém sokszor Renaultakhoz, tényleg jó vezetni, de én tuti nem venném meg magamnak! Barátnőmék egy kilincs cseréléséért 120-at fizetett!
Illetve egyik alkalommal, hazajöttem vele és semmi baja nem volt, de mikor el akartam indulni a Clioval csak a tréler vitte el a ház elöl! Peugeot 206-hoz is volt szerencsém, több alkalommal bár nem annyiszor mint a Renaultok, de csupán vezetési élmény nem olyan jó!
Szóval én a Fordot javaslom, úgy, hogy volt szerencsém a fent említett vetélytársakhoz!
De ez az én véleményem!
Szerintem olcsó fent tartani, biztonságos, nem kell sokat szerelni!
Ezt nem tudtam!
Igazából nekem nem volt Peugeothoz sok szerencsém, hogy huzamosabb ideg hajtottam volna!
Nekem a műszaki dolgaival és a motorjával semmi bajom nem volt, csupán nekem nem nyújtott olyan vezetési élményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!