Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Mondeo 2. 0 Tdci vagy...

Ford Mondeo 2. 0 Tdci vagy Renault Laguna 2. 0 Dci a jobb?

Figyelt kérdés
Mindkettő 2009-es évjárat.
2012. dec. 22. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A szüleim 8 év hajtanak egy külföldről behozott, kereskedőtől vásárolt 1. szériás szar Renault Meganet meghibásodás nélkül. Most ment benne tönkre a fűtőmotor, de ennyi a 8 év számlája, ami nem kopó alkatrész. Olajcsere, műszaki meg max csapágyak. Na akkor mi is a szar? Az öreg BMw-k meg Mercik a jók? Amik állandóan szerelőnél vannak? Lehet hogy elfogult vagyok, de azért mert alá tudom támasztani az állításomat. A régi Lagunákat nem ismerem, de a 2007 utániak megbízhatók. Látom azt a választ, aki azt írja, hogy látott 2007 utánit is. 5 db-ot? Ha szerelőként dolgozol, akkor jóhogy csak meghibásodva látod, de abból a pár darabból amit nem kímélnek abból ne vonj le messze menő kö9vetkeztetést, mert azok között a körülmények közöt egy Ford is meghalna valószínű. Olvassatok utána, mielőtt engem lepontoztok.
2012. dec. 23. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem "torokra " megyünk itt :)

De a szokásos kábelkötegben való kidörzsölődés és egyéb ezek által okozott problémák ...

De ne akard ,hogy itt felsoroljam ...

De nyugodj meg ez vonatkozik a PSA konszernre is :)

2012. dec. 23. 15:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez tény, hogy mindenkinek van pozitív és negatív tapasztalata, én magam is Renaultot hajtok, aki azt mondtam, hogy a régi Megane szar. Ha nektek be is vált, az egy köztudottan problémás konstrukció. Mindig vannak olyan darabok, amiket elkerülnek a hibák. Ti kifogtatok egy ilyet.
2012. dec. 23. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy te első szériásról beszélsz. Nem arról volt szó! Hanem a 2. szériás 2002 utániról.
2012. dec. 23. 23:39
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Mindenképpen a Mondeo! Nekem egy 2006-os Mondeom van 2.0 Tdci Ghia de semmilyen problémám nem volt vele. Nagyon jó autó. Véleményem szerint a Laguna jóval alacsonyabb színvonalú
2012. dec. 25. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:

A 2006-os Mondeo még régi fajta. Ha az újat nézzük, annyival mindenképp többet tud, hogy nagyobb minden irányból. Már-már túl nagy.

Viszont 500 ezerrel többe kerül nagy átlagban.

2012. dec. 25. 18:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért mondom ha ez jó akkor a 2009-es mindenképpen:)

egyébként igazad van hogy az már túl nagy:)

2012. dec. 25. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!