Simson schwalbén normális az, hogy 65nél nem megy többet de rövidek a fokozatok és dombnak felfelé sem kér vissza váltást?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 19:35
1/8 anonim válasza:
rövidebbek? namost vagy egyedileg készíttetett váltó van benne a gyáritól eltérő fogaskerekekkel, vagy egy nagyobb lánckerék hátul és egy kisebb elől ami nagyobb nyomatékot de kisebb utazósebességet eredményez.
3/8 A kérdező kommentje:
iagázból patika állapotú de lehet szét kellene szedni a kiváncsiság miatt! szép gyárinak tűnő de 12voltosra is átvan alakítva az égők könnyeb pótlása miatt állítólag ezért van azis.
2012. dec. 21. 20:32
4/8 anonim válasza:
65km/h teljesen korrekt teljesítmény egy simsontól, nem tanácsolom megbontani a blokkot amíg jól húz, szépen jár, egyenletes az alapjárat is.. Teljesen fölösleges, előrébb nem leszel tőle. Az áttételhez pedig az elektromos részeknek nincs közük.
5/8 A kérdező kommentje:
Tudom csak mellékesen ideírtam aztis. Akkor nem bontom meg mert tényleg hibátlanul működik ezt leszámítva.
2012. dec. 22. 16:42
6/8 anonim válasza:
Szerintem az, hogy húz dobon felfelé is, nem hiba hanem előny! :-)
7/8 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból: Még mindig egybe van, nem volt baja?
8/8 A kérdező kommentje:
Már el lett adva a kis drága de soha semmi baja nem volt! egy év alatt tettem bele 10 ezret! (napi használat, futárkodás, kirándulás tehát minden)ost van egy piaggio robogóm amivel 10szer annyi a gond és az alkatrész árak is 10szer annyiba fájnak!
2014. ápr. 12. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!