Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy autó farán apple logós...

Ha egy autó farán apple logós matricát látsz, mi jut róla az eszedbe?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 21:34
1 2
 11/18 anonim válasza:
Rohadt alma...
2012. dec. 21. 08:02
 12/18 -pandy- válasza:
Hófehérke? :-D
2012. dec. 22. 08:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Egy horpadást takar.
2012. dec. 22. 21:29
 14/18 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok és változatlanul azt nyilatkozom, hogy szerencsétlen lúzer birkának tartom az ilyet, aki azt hiszi, hogy hűségesen táplál pénzzel egy kapitalista profithajhász céget, attól húde menő. Inkább szánalmas és szolgabirka.
2012. dec. 23. 22:08
 15/18 anonim válasza:
nekem nincs bajom az Apple-vel,tényleg jókat gyártanak, az árát kevésbé szeretem, de ha valaki az autójára teszi ki az apple matricáját akkor az nagyon gáz..biztos vett egy iPod shuffle-t ami a legolcsobb a termékeik közül és az ajándék matricákat odaragasztotta a zsiguli hátuljára..általában ezekre a két ajtós roncsokra szokták matricát rakni, ha meg valaki igazáb gazdag és alfa romeoval jár, akkor nem csúfítja a kocsiját egy matricával:) és tényleg sznobos, de ha valakinek úgy van macbookja, hogy nem hivalkodik vele, akkor az engem nem zavar:))
2012. dec. 28. 18:09
 16/18 eviciqee válasza:

utolsó: most ha pont az alfát említed van egy ismerősöm, hogy pont alfarómeója van, s egy "és" matrica van az autója fenekén. akkor most az is gáz?

a kérdésre válaszolva pedig sztem nincs baj ezzel. nekem az alma logo kifejezetten tetszik pedig a termékeit elfogadom hogy jók, de nem adnék érük annyi pénzt. engem pl a monster energiaital őrület mérgesít, főleg itt romániában, ahol üzletekben nem is árulják, de csomó sapkán s autón s laptopon s mindenhol m matrica virít.

2013. jan. 2. 16:17
 17/18 anonim válasza:
Szanalmas, alsznob...Engem nem erdekel, hogy kinek milyen laptopja, telefonja van. Ne tegyuk mar ki az autonkra, hogy milyen szamitastechnikai eszkozt hasznalunk...Szerintem ciki es az ember aki kirakja, mar le van irva nalam. Hacsak nem az Apple-nel dolgozik, mert akkor OK.
2016. máj. 5. 08:01
 18/18 Plantron válasza:
"Uhhh, de szánalmas"
2016. máj. 27. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!