Simson vs. Enduro?
szerintetek mejik a jobb enduron belül értem pl derbi senda
és persze a többi 50-est fontos lenne a megbizhatóság teljesítmény költségek ezen szempontok szerint mejik lenne job? tudom hogy a simson is enduro
Inkább Senda, ha van elég pénzed rá és az alkatrészekre.
Modernebb-korszerűbb minden tekintetben. Erősebb, vízhűtéses, különolajozás... stb.
(Még mielőtt belém köt valaki... Van Simson itthon...)
Remélem, hogy nem gondoltad komolyan a kérdést :D
Lehet csak én nem kedvelem ennyire a simsonokat, de ha egy jó enduro mondjuk pl egy Yamaha DT vagy egy Simson között kéne választanom kapásból a DT-t választanám. De ízlések és pofonok :).
# 6
Ha lenne pénzem, akkor Simsont vennék, aztán jól megcsinálnám 70-esre, nem brutál, csak laza utcai tuningosra, tárcsafék visszajelzők, 5 sebesség, önindító... Sorolhatnám a nem túl szükséges kütyüket, amit csak azért gyártanék, hogy kiéljem ferde hajlamaim.:) De csóró vagyok, ezért csak 50-es speedre fussa... (NSR50)
Egyébként az fix, hogy DT, Senda nem lesz annyira szerelős motor, de ezért nem is az igazi... Vagyis azért néha kell hozzányúlni, hogy utána mond a haveroknak, hogy miattad megy a paripa:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!