Jogosítvány nélkül vehetek autót a nevemre?
Figyelt kérdés
És lízingelni lehet -e, szintén jogsi nélkül. Ha esetleg nem, akkor pl, ha nyerek egy autót és nincs jogsim, akkor mi van? :) Köszönöm a válaszokat :)
27
2009. aug. 21. 20:48
1/12 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Az csak tulajdon, de senki nem kötelez rá, hogy vezesd is.
2/12 anonim válasza:
jó kérdés. Neveden biztos hogy lehet, ha a bank feltételeinek megfelelesz adnak szerintem hitelt is, logikusan gondolkozva, az nem az ő felelősségük hogy van e jogosultságod vezetni, de az utóbbi nem biztos. Valószinüleg amellet hogy te vagy a tulaj üzembentartónak is lennie kell.
3/12 anonim válasza:
igen vehetsz,hitelnél azonban nem biztos ott a papíroknál ki van kötve a jogsi,bár lehet,hogy helyettesítheted egy másik fényképes igazolvánnyal..De miért nem mész tanfolyamra,én egy hónapja csináltam meg és 28 vagyok.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) már szétgugliztam magam ebben a témában de nem találtam semmi aktuálisat :)
2009. aug. 21. 20:55
5/12 anonim válasza:
Az önkormányzatoknál, ahol az autót kell átíratni, mindent el tudnak mondani ezzel kapcsolatosan.
(bemész és megkérdezes)
6/12 anonim válasza:
nem az okmányirodában kell átiratni? az önkormányzatnál inkább súlyadót kell fizetni.
7/12 anonim válasza:
Persze,hogy lehet lízingelni, hiszen cégek is lízingelnek, "jogi személynek" pedig nincs jogsija!
8/12 anonim válasza:
Nekem sincs jogsim,de autót tudtam venni a nevemre..Én vagyok az autó tulajdonosa,de az üzembetartó a párom.
9/12 anonim válasza:
A csajok is vehetnek kotont...pedig nincs is farkuk...
10/12 anonim válasza:
igen vehetsz mert nem kell ahhoz jogsi hogy vegyél kocsit a nevedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!