Hogy deritsem ki hogy kie az auto?
Az interneten nem tudhatod meg, hogy kié az autó. Ha regisztrálsz az Ügyfélkapun, lekérhetsz róla bizonyos információkat, de a tulajdonos neve nincs köztük (logikus: egyszerű állampolgárként ehhez semmi közöd).
A gépjárműnyilvántartáshoz ilyen részletességgel csak az okmányirodákban és a rendőrégen férnek hozzá. Ott kell érdeklődni, de ne várj csodát: ha jól tudom, a hozzáférés módja megváltozott, a "doboz csokiér' megnézi neked Mancika" módszer már nem mindig működik.
A jármű tulajdonosának adatait adatvédelmi okokból nem fogja neked kiadni se okmányiroda, se a KEKKH, senki.
Ha látod a kocsit és annyira zavar, akkor legközelebb várd meg a tulajt. Nem hinném, hogy le kellene támadnod kérdésekkel - megeshet hogy a környéketeken lakik és 1-2 utcányira van a munkahelye a tiedhez.
Én pl. egy bordó régi Saab-bal és egy fehér kéményseprős furgonnal találkoztam minden reggel amíg 40 km-re jártam dolgozni. Állandó menetrend volt, hogy két adott falu között szemből jött a kéményseprő; a Saabot pedig rendszeresen ugyanott előztem meg...
Nincs férjed?
Ha nincs,szólj valami férfi ismerősödnek,és menjetek oda az autóhoz,amikor benne ül a pali..Ne félj,szerintem nappal nemfog rád támadni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!