Van valakinek 6-os Golfja,1.6-os diesel 105LE-s változatban? Mik a tapasztalatok? Van e valami hibája? Igaz, hogy akár 3,5 literrel is elmegy 100km-en?
szerintem meglehet vele csinálni 3,5-el is 100 km-t,
de azért ehhez már kell tudni gépészkedni rendesen,
-egy személlyel,
-2,5-3-ra pumpált gumikkal,
-rengetegszer üresbe kidobott váltóval vitorlázva,
-fékezések nélkül,
-max 90 km/h-val-
-stb
ezekkel a trükkökkel a wolksvagen lupot 2,9 -el el tudtuk járatni,
3,5 literes fogyasztásra csak a bmw-k képesek azok közzül is a 7er. De ha ettöl is kevesebb fogyasztásra vágysz akkor vegyél 1er vagy 3er bmw-t és abba tankolni se kell. Annyi a fenntartása mint egy suzukinak és annyiba is kerül. Nem is értem, hogy mért nem vesz mindenki bmw-t hiszen messze a legjobb autó a világon.
Ha a körülmények megfelelők akkor képes erre(1 személy, semmi csomag vagy rakomány, egyenletes tempó de ez csak országúton vagy autópályán teljesíthető városban felejtős)
135 tankolás átlaga, főleg pályahasználattal.
Látszik hogy a 3,5-es fogyasztás csak akkor jön össze ha hosszútávon nyugodt tempóban közlekedsz, a tipikus inkább 4.5-5 vegyesben. Az itthoni gázolajjal és útviszonyokkal nemhinném hogy 4.5 alá lehet vinni.
De van itt ilyen is, ez reálisabb.
Az előző amit linkeltem ráadásul BlueMotion, ami könnyített kasztnit és áthangolt vezérlést jelent, hosszabb áttételekkel.
Azért az 5 literes átlag fogyasztás se rossz, egy ilyen méretű kocsinál és azt hallottam róla, hogy jól gyorsul és láttam is, a második videóban 3,2 litert fogyaszt 90nél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!