Milyen autót vegyek 500E forint körül?
Most akarom megvenni az első autómat, ti milyet ajánlanátok, ami nem is eszik sokat és nem kell állandóan szervizbe hordani sem.
23F
Én valami ilyesmit vennék. Az isuzu diesellel nagy valószínűséggel jódarabig nem lenne problémád.
Éljen a legszuperebb autó, a házmesterastra...
Emlékszem rá, mikor eladtam a suzukimat, én is nézegettem a használtautó kínálatban az astrákat... Mondjuk, nekem ugye hatalmas igényeim vannak az autókkal kapcsolatban, légkondinak muszáj benne lennie... Találtam is fél milla alatt 7db hiper szupernek mondott astrát klímával...
Elárulom, annó, két éve mind a hetet láttam. Volt közte kombi, sedan, meg csapotthátú is. Az én tapasztalatom az volt, hogy a 7 autóból 5-ből folyott a rozsda, 6-ban benne volt a légkondi, csak nem működött különböző okok miatt, a hetediken pedig látszott, hogy ütötték-vágták (3-4 átfújásnyom, leszakított opel jel elöl, lyukas kárpit, letaposott pedálgumik, kikopott kormány... Na, mondom akkor ez még esélyes, mert állítólag megy benne a légkondi, ment is, csak a motornak volt valami istentelen hangja, kék füst a kipufogóból, meg megszólalt benne elég hangosan egy csapágy... Szartam rá gyerekek, vettem magamnak egy bravát, azóta egyszer volt vele bajom, hogy kikopott a bal oldali külső kormánygömbcsukló. 2200Ft volt, meg lecseréltem 10 perc alatt. Igaz, nem egy suzuki takarékos járgány, meg tudom fúj fúj fiat, de mégis megvan az ABS, a fűthető elektromos tükör, elektromos ablak, kényelmes kagylóülések, légkondi... Többet nem nézek fapados kényelmetlen házmesterastrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!