12,5 litert eszik a 106 -os peugeot, de miért?
Figyelt kérdés
ezeket kizárhatjuk, lambdaszonda, gyertyakábelek, gyertya, benzinszuro, levegoszuro, kompjuter, ekszij, olaj, nyáron 5.6 jott ki, most meg miota bejött a - azota ennyi, és ugyis ha melegitem elindulásnál a motor legalább tiz percig.. mik lehetnek még az okok? fékeket is kizárhatjuk2012. dec. 11. 19:40
11/15 anonim válasza:
Ez marhaság! Nekem 3 km után eléri. Termosztát filléres dolog, cseréld ki.
12/15 anonim válasza:
Nekem is evett 9 fölött, mikor télen reggeli dugóban cammogtam vele.
Melegíteni nem kell, gyorsabban bemelegszik, ha normálisan terheled.
Másrészt, az első néhány kilométeren a fogyasztás tényleg 10-15 liter is lehet, ha te csak ennyit használod rendszeresen járj inkább busszal.
Egyébként milyen motor 954/1124/1360cm3? Még karbis, vagy már injektoros?
13/15 A kérdező kommentje:
1124 és kozponti injektoros
2012. dec. 16. 14:22
14/15 anonim válasza:
Ha műszakilag minden rendben, és nem is a sportváltozatod van, akkor csak a helytelen használati módtól lehet.
Ne járasd álló helyzetben, és nézd meg úgy a fogyasztást, hogy országúton közlekedsz vele többet.
15/15 A kérdező kommentje:
nem huzatom a sebességeket ki, nem jár két harom percnel elso inditasnal a motor tobbet, és motorféket használok állandoan, figyelek a lámpákra is, felkapcsolva otodikbe hosszu távon ket harom literrel kevesebbet kajál..
2012. dec. 16. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!