VW Passat B6 típusban van sima TDI motoros vagy csak PD TDI motorost gyártottak?
A második válaszolónak
A kérdező a B5 ráncfelvarottra gondol (szokták keverni még interneten is) abba ha jól tudom csak a 140 lovas pd-és passatok volt a legnagyobb B5 ráncfelvarottba (2 ezres)
A b6 nál eleinte a 140 pd-és passatokkal kezdték el gyártani és utána jöttek be a 2 ezres 170 lovas (pd) és utánna jött a CR 170Le-s
B5 ráncfelvarott: 1.9. kiadtak 101LEmeg 131Le-vel
B6-ost 2.0 kiadtak 105LE,140LE,170Le
Amugy hány lovas lenne????????????
Az eladó szerint a 2001-es évjáratú B6-os passatja ( az újabb kasznis) 1.9 TDI motoros, belül full extrás és 131 lovas.Állítása szerint Nem PD TDI. Elvitte szerelőhöz turbo cső csere miatt és ott derült ki hogy ez a kocsi állítólag nem PD TDI motoros. de már pár helyen utána néztem, és még a katalógusokban sem találtam B6 kasznis sima TDI motoros kocsit.
igazából azért fontos mert nem merek venni Pd TDI-t mert állítólag a motor minősége nem olyan jó mint az elődjéért és hamar romlandó ami nagyon költséges is.
Erről valami PD TDI tulaj tud véleményt mondani?
Az nem B6, hanem B5.5, a B5 faceliftje. B6-ból nem volt sima TDi, B5.5-ből amiről szó van viszont igen.
Valóban sima TDi, nem PD-injektoros. A motor egyébként jó konstrukció, megfelelő karbantartás mellett a világból kimegy. Egyébként az 1.9-es PDTDI is ,csak időben olajat kell cserélni,és jó minőségű olajat kell használni.
Ahha..vágom. és az 5.5 konstrukció kasznija olyan mint a B6-é akkor ugye? Ritka típus... ilyet még nem is hallottam.
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!