Nem fog a kézifék. Ha behúzom feszül, de semmit nem fog. Mibaja lehet? Hogy tudom orvosolni? Elszakadhatott a bowden? Nehéz behúzni is
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 01:59
11/23 A kérdező kommentje:
na hahó, senki? :D
2012. dec. 8. 20:16
12/23 anonim válasza:
Bocsi. Itt a link. Ha gondolod az egész autó szervízkönyvét fel tudom tölteni.
13/23 A kérdező kommentje:
feltölthetnéd, megköszönném!
2012. dec. 8. 20:33
14/23 anonim válasza:
Egy perc. Privátban küldök két linket.
15/23 A kérdező kommentje:
rendben, várom!
2012. dec. 8. 20:39
17/23 anonim válasza:
Én idén csináltam a kéziféket. Levettem a két hátsó kereket, Utánna a fékpofáknak a tartóját kicsavaroztam (a dob mögött tartja két csavar) hátrahúztam a fekpofatartót, amíg már nem volt útban a tárcsának. A fékolaj csöve vasból van, de elég hosszú volt, így engedett enyi mozgást a fékpofatartónak. Utánna a dob elejéből ki kellett tekerni egy csavart, utánna már le lehetett kiskalapáccsal kopogtatni a dobot a helyéről. Nekem újra kellett ferodoloztatni a négy db fékpofát, 800 ft volt darabja.
18/23 A kérdező kommentje:
nem kaptam meg
2012. dec. 8. 20:53
19/23 A kérdező kommentje:
thx a választ, lehet nekiállunk majd mi is :D
2012. dec. 8. 20:53
20/23 anonim válasza:
a betét hézagot kell e minimálisra "pöcögtetned " csavarhuzóval. De bent állítsd vissza alapra a bowdent . Nem kell még a kereket se levenned ,egy csavar ki ,kislámpa bevilágít azt hiszem alulra esik a fogazott állító és tekergesd ha kezd szorulni akkor jó irányba haladsz :) Párszór ráhúzól a kézifék karral hogy igazodjon és kész . Persze ha van még elég betét ! Vagy nem rohadt még le róla ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!