Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kerék centirozás kérdés, a...

Kerék centirozás kérdés, a többi lent?

Figyelt kérdés

Leszereltem nyári kerekeimet, azt vettem észre, hogy valamelyiken 2 súly van, egy kívül egy belül, valamelyiken egy súly, és az egyik hátsó keréken egy súly sincsen.

A kérdésem az lenne, hogy egy keréken 1 vagy 2 súlynak kell lennie?

Az egyik téli első kerekemen szintén nincsen egy súly sem, biztos tavaly elhagytam, viszont az autó eleje "rezeg" főleg akkor érzem mikor lassan megyek az autóval, ez abból adódik hogy nincsen süly a keréken?

ladáról van szó.

2012. dec. 7. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

"zerger válasza:

Harkonnennek

[link]

Itt is láthatód h jól írtuk és a gép neve is centírozó gép

ÉS NEM CentRirozó gép"

Gondoltam szólok, hogy nem centiméter beosztással látják el, hanem megpróbálják központosítani, vagyis centrírozni! A centrum szó latin eredetű, jelentése középpont, központ, ebből lett a centrírozás.

Arról, hogy egy fél ország hülye, nem tehetek! :(

Sok ember írja az eladandó termékre, hogy árú, pedig az áru. Sokan írják szervíz, pedig az szerviz, semmi köze a vízhez. Persze, lehet hogy ha mindenki szarul írja, akkor egy idő után az lesz a helyes (mien, ien, oan) de egyelőre (és nem egyenlőre) még nem így van!

Őszintén: az a bajom, hogy mindenki makog mint a majmok, silányul az ország. Eltelik 20 év és téged is zavarni fog! (Talán.)

2013. nov. 12. 20:23
 12/13 A kérdező kommentje:
huzzál már elllllllllllll!
2013. nov. 13. 16:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, húzzon el az a főtrérer :-D

Egyszerűen vetemedett lehetett a gumid, "nyolcastojás forma" de gondolom azóta kicserélhetted.

2017. márc. 21. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!