Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 250ccm quad hangprobléma?

250ccm quad hangprobléma?

Figyelt kérdés
Lenne egy 250ccm-es verseny quadom új motorral fél éves lehet vagy 1 de eddig semmi nem volt vele.Volt cserélve valami alkatrésze mert nem tekerte a motort idításkor.Nos a minap arra lettem figyelmes,hogy mikor mentem ilyen kerregő,zajos hangot adott ki.Most ezt így nehéz elmagyarázni.Nem olyan egészséges a hangja de ezt most csinálja télen.Víz van benne,olajat majd megnézem de 2 hónapja lett bele téve 2 1L-es dobozzal majdnem (1,1,5).Ezt a hangot a hideg miatt csinálja tudom hülye kérdés de én nem igazán értek hozzá.

2012. dec. 7. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Fázik,didereg, és összekoccannak a szelepek. :D

Videót nem tudsz csinálni esetleg? Illetve ha lánchajtású nézz rá a láncra, lehet hogy a hideg miatt feszesebb a kelleténél, vagy nem megfelelő kenőanyag van rajta és megdermedt.

2012. dec. 7. 15:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Most voltam kint,és észre is vettem hogy a lánc az indításnál meg amikor egy helybe van remeg,hála istennek ezt a hangot egy kilazult csavar okozta,mert nem tartotta oda a blokkhoz "egy csövet" (rá van írva hogy forró).DE hogy teljes legyen az örömöm befele menet el kezdett folyni a karburátorból a benzin..Még jó hogy kevés volt benne,saknos mire rájöttem hogy fel volt akadva a gáznál vagy minél addigra már ment is bele a betonkanálba.Hűtés befagyott ráadásul szóval már kicsit úgy elegem lett na de mind1 köszönöm a hsz-es ment a pacsi.
2012. dec. 7. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!