Joci84 kérdése:
Van nekem egy 1997-es e 36 os Bmw-m és lehűl a vizem, ha megy a fűtés, mi lehet a baj? Folyt. Lent
Figyelt kérdés
Beleraktam a fagyállót és azóta, ha bekapcsolom a fűtést lemegy a víz hőmérséklete, kb 15 kilométer után 45 fok alá!De ha nincs bekapcsolva akkor is csak 80-85 fokra melegszik fel! Az előfordulhat, hogy azért mert letörtek előröl a doblemezeim és ott bemegy a hideg menetszél? Légtelenítés normálisan megtörtént! Termosz is jó42012. dec. 7. 09:22
12/16 A kérdező kommentje:
na még ment bele majdnem 1 liter víz, most felmelegszik 90 fokra, de ahogy bekapcsolom a fűtést hidegre melegre tök mindegy, egyből elkezd hűlni! Az autóalkatrész boltban azt mondta a csávó, előbb rakjak fel doblemezeket, mielőtt a termoszhoz nyúlok, mert lehet, hogy csak az a baj, hogy nincsenek doblemezek és a menetszél miatt nem tud fix hőmérsékletre állni! Legyen igaza ...!!!Holnap reggelre meghozzák a doblemezeket, fel is rakom és ha nem az a baja, akkor még délig odaérek termoszér és akkor azt cserélem ki
2012. dec. 7. 16:43
13/16 anonim válasza:
Valószínű hogy az is belejátszik, ha nincsenek a helyükön nagyobb a huzat,de ha nem változik akkor a termosztát a gyanúsított.
14/16 A kérdező kommentje:
ja akkor tuti, hogy a termosztát lesz a bűnös, ha ez sem válik be! Csak azért gondoltam én is arra, hogy ez lehet a baj (doblemez), mert mikor szegény róka elém futott, akkor törte le mind a kettőt (gondolom átcsavarta az egyik kerék a másik alá) akkor még jó volt, csak a domblemezek hátulja hiányzott, és mikor leszedtem a doblemezek maradékát,meg raktam bele fagyállót, akkor kezdte el ezt csinálni! aztán lehet, hogy pont akkor ment szét a termosztát! Majd vallatásnál kiderül!
2012. dec. 7. 17:05
15/16 anonim válasza:
Kaptál válaszokat eleget, annyit tennék hozzá ha jó a termosztátod akkor mindegy ha van takarás ha nincs ,lehet akármilyen széláramlás ....nem attól fog ennyire lehűlni..
16/16 A kérdező kommentje:
na felraktam a lemezeket jobb lett, de nem lett teljesen jó, tehát termosztát csere is lesz!
2012. dec. 11. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!