Opel Astra G 1.4 98-as ablak nem megy fel automatikusan, csak úgy hogy folyamatosan nyomon. Ha kulccsal zárom, nem húzza fel az ablakot. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 21:36
1/6 anonim válasza:
Vagy a kapcsoló nem kapcsolja, vagy a komfort elektronikával van vmi gond, lehet csak a biztositékja ment ki. Ha kulcsal zárod eddig is felment az ablak? Mert van olyan autó, ami csak ha távirányitóval vezérled, akkor megy fel, és ha kulcsal zárod, különgombbal kell.
2/6 anonim válasza:
Beindítod,leállítod,és /remélhetőleg/jólesz.
3/6 anonim válasza:
Első vagyok, lehet h bekell tanitani, bár akkor akadozva szokott menni.. 5mpig fent kell tartani a kapcsolót, illetve lehuzni és alul is 5mpig nyomva tartani.
4/6 A kérdező kommentje:
Akadozva megy. Csak akkor ha én nyomom. Próbáltam betanítani de semmi. (fel volt húzva az ablak, levittem folyamatos nyomással és mikor lement nyomtam tovább 6-10 sec-ig majd felfelé is folyamatosan és fent is vártam) Gyújtás rá volt adva.
2012. dec. 6. 14:17
5/6 anonim válasza:
Akksi saru le, rakd vissza, és ha gyujtásnélkül is müködik ,akkor próbáld meg, hogy fenti állapotban felhuzod a kapcsolót és ugy vársz pár mp-et. Betanitásra ez a kétmódszer létezik. Ha nem jutsz semmire, opeforum-ra menj fel :)
6/6 A kérdező kommentje:
Olyan problémám lett, miután levettem a sarut, indításkor a riasztó bekapcsol. Sok indítás után az autó nem indul. (Gondolom a hideg és az indítások leszívta az aksit.) Este tudom felrakni töltőre. Mi lehet a riasztóval?
2012. dec. 8. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!