Motorkerékpárból hogy kell leengedni a vizet?
Figyelt kérdés
Ki lesz szedve a blokk, és át akarnám teljesen mosni a hűtőt. Plusz mitől lehet olajos a hűtővíz?2012. dec. 5. 19:47
1/5 anonim válasza:
Alul kiengeded a csavart(blokknál) és lassan lecsurog majd, olajos hűtővíz pedig a keverék miatt, ugyanis olaj formában veszed meg hogy kenje a blokkot, és vízzel kell higítani, 1:1 arányban mondjuk
20/F
2/5 anonim válasza:
Olajos kivitelbe veszed? Kenje a blokkot??? Haver miről beszélsz? A hütő víz, mit ken a blokkon? Az az olajdolga...Elösször is a motor 2T v 4T? Lehet hengerfejes, vagy vmelyik blokktömitésnél folyik át.
Amugy a legegyszerübb ha a hütöről lehuzod a csövet.
Másrészt a hütőbe, fagyállót szokás rakni, ami a VIZPUMPÁT keni..
3/5 A kérdező kommentje:
Ja, kihagytam, hogy 250 ccm, V2, 4T
2012. dec. 5. 22:46
4/5 anonim válasza:
Nekem is 4T van, sajnos félreírtam valóban, de akkoris ha megnézed fénynél a lötty állagát, olajosnak fog tűnni, még higítás után is, azért hogy a vízpumpának jó legyen
Semmibaja a motorodnak, csak 4T fagyállót kell hozzá venni
5/5 anonim válasza:
B*szki.. Fagyálló az fagyálló, tök mindegy hogy 2ütemü vagy 4ütemü a motor, nincs olyan h ez ebbe való az abba való, a hütörendszer ugyanúgy müködik. Olajhoz köze nincs a fagyállónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!