Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorkerékpárból hogy kell...

Motorkerékpárból hogy kell leengedni a vizet?

Figyelt kérdés
Ki lesz szedve a blokk, és át akarnám teljesen mosni a hűtőt. Plusz mitől lehet olajos a hűtővíz?
2012. dec. 5. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Alul kiengeded a csavart(blokknál) és lassan lecsurog majd, olajos hűtővíz pedig a keverék miatt, ugyanis olaj formában veszed meg hogy kenje a blokkot, és vízzel kell higítani, 1:1 arányban mondjuk

20/F

2012. dec. 5. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Olajos kivitelbe veszed? Kenje a blokkot??? Haver miről beszélsz? A hütő víz, mit ken a blokkon? Az az olajdolga...Elösször is a motor 2T v 4T? Lehet hengerfejes, vagy vmelyik blokktömitésnél folyik át.

Amugy a legegyszerübb ha a hütöről lehuzod a csövet.

Másrészt a hütőbe, fagyállót szokás rakni, ami a VIZPUMPÁT keni..

2012. dec. 5. 22:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja, kihagytam, hogy 250 ccm, V2, 4T
2012. dec. 5. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is 4T van, sajnos félreírtam valóban, de akkoris ha megnézed fénynél a lötty állagát, olajosnak fog tűnni, még higítás után is, azért hogy a vízpumpának jó legyen

Semmibaja a motorodnak, csak 4T fagyállót kell hozzá venni

2012. dec. 6. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
B*szki.. Fagyálló az fagyálló, tök mindegy hogy 2ütemü vagy 4ütemü a motor, nincs olyan h ez ebbe való az abba való, a hütörendszer ugyanúgy müködik. Olajhoz köze nincs a fagyállónak.
2012. dec. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!