Mire való az a gomb, amit tankolás előtt szokás benyomni a kormány alatt balra pl. Suzukin?
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 19:13
11/17 anonim válasza:
Ez lesz az !!!! :D
De mi köze a tankoláshoz ? :DDD
12/17 anonim válasza:
Egyszerűen csak a kúton kikapcsolják, mert ott felesleges, de nem értem én sem, hogy miért van az mindíg bekapcsolva? Az nagyon zavaró, ha nincs köd.
14/17 A kérdező kommentje:
Igen, a jobb szélső gomb az. As sx4-ben és a swiftben is mindig nyomkodni kellett tankolásnál, de eddig nem érdekelt különösebben :) Mellette az a 3 felfelé nyilas gomb mi a csecs? Valami fűtés? Vagy az első ködlámpa? Nekem arra "rendes villanykapcsoló" van :D
2012. dec. 2. 14:13
15/17 anonim válasza:
Igen. A "fordított D" az a ködlámpa. Ha nincs köd, ne használd!!!!! A másik nem a hátsó szélvédő fűtése? Használtan vetted az autót? Nem adtak hozzá kézikönyvet?
16/17 vasalo11 válasza:
Az áramtalanító kapcsólora gondolsz ami a elektromos kisülést gátolja meg?
17/17 anonim válasza:
Na, hogy mindenki tudja mi a helyzet!
1. Az a tekerős IZÉ, amin a villanykörte jel van, az a fényszóró magasság állítója!
2. A kockába mutató nyilak, a hátsó szélvédő elektromos fűtőszálainak a kapcsolója!
3. A fordított 'D' betűs biz-basz, pedig a ködlámpa kapcsolója! Amit csak KÖDBEN illik használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!