Vennél Fiat-ot?
Vennék.
Brava volt a családban, bevált. Bravo/Brava/Marea jöhetne. Vagy egy kézis Stilo Abarth ( ha gyártották kézivel egyáltalán ).
A Fiat kinőtte a "gyerekbetegségeit " és igenis jó autókat csinálnak . Igen vennék !
Olasz gyártmányból inkább Fiat mint bármi más azonos kategóriás ..
Igen, vettem, mert nem volt pénzem Alfa Romeora.. :)
Amúgy egy Fiatot többre tartok mint egy tömeg Opelt, Suzukit, VW-t vagy a franciákat. Az alsó kategóriában a legjobbak szerintem..
Utolsó!
A Fiat is ugyanolyan tömegautó mint az Opel Suzuki, VW, csak éppen nem merik megvenni az emberek mert félnek tőle. (amit meg is értek)
Haverom fanatikus olasz autós.
Volt neki:
-Fiat Uno: szétrohadt a kaszni
-Fiat Tempra: km óra szerencsétlenkedett, kézifék is
-Alfa Romao 155: egyszer motorvezérlő meghalt, utána motor beállt-motorcsere
-Fiat Marea: motor beállt-motocsere (jelenleg ez van neki)
Nekem:
-Citroen BX: állandó motorgond
-Suzuki swift sedan: Semmi
-Opel astra F: katalizátor összetört
-Ford focus kombi 1.gen.: gyújtáselosztó tönkrement.
Persze, hogy tömeg, de legalább kinéznek valahogy, viszonylag jól mennek, van stílusuk, stb.
Nekünk volt (van) eddig:
-5 Uno
-2 Punto 1
-1 Brava
-1 Grande
-1 Bravo 2
-1 Punto 2
Komoly gond nem volt velük, pedig nagy figyelem egyikre se lett fordítva. A kötelező szervizek be voltak tartva és ennyi.
Persze nem egy Hondához vagy Toyotához kell hasonlítani, minőségben és élettartamban. Hiszen azok 1,5X annyiba kerülnek. Ezt a szintet sose éri el a Fiat (persze a VW vagy az Opel se..).
De a fent említett márkákkal minden téren felveszi a versenyt.
Új Bravo, Punto igen jól sikerültek. A MultiJet dízelek pedig ott vannak az élvonalban. Opelbe, Suzukiba is ezeket szerelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!