Jónak jó, képek alapján jól néz ki. Én az 5 és feles fogyasztásnak nem hiszek. 12 éve a mi új Yarisunk evett 6 és felet. Valamint az ilyen Cliók még olyan 200-250-et érnek, tehát az árát is megkérdezném, miért ennyi.
2012. nov. 28. 18:51
3/16 A kérdező kommentje:
Hát ez csak az első 1.4-es találat volt, azért ezt linkeltem be, de használtautón sok corsa van 140-160ezer körül. Azért ennyi és nem 250ezer az áruk, mert el szeretnék adni, nem csak hirdetni. Bár az is igaz, hogy 1.2-esből több eladó van, viszont én jobban szeretnék egy 1.4-eset. Azért nem lenne rossz, ha a 90-es utzót is bírná.
2012. nov. 28. 19:01
4/16 anonim válasza:
Szerintem meg pont ennyit ér. 20 éves konzervdoboz, tipikusan a bárhol lerohadó és tolandó autó. Szerintem inkább gyűjts még. Ennyiért megveszed az egy dolog, de lehet, hogy azt az összeget még többször ráköltöd.
2012. nov. 28. 19:01
5/16 anonim válasza:
Jézus, nehogy vegyél olyan Corsát!:) Azoknak már csak a nevük az. Azok is olyan 300 környékén vannak még. A jól felszereltekért még 500-at is elkérnek. És el is viszik őket...
2012. nov. 28. 19:05
6/16 anonim válasza:
Tessék, ez egy jó vételnek tűnik. [link] Ez egy jóképű F-Astra 350-ért meghirdetve. Nem rohad, szépen futnak a vonalai és hihetőnek tűnik a futása is. Ja és jól felszerelt. Ha tudsz alkudni biztos odaaja neked olcsóbban is.
2012. nov. 28. 19:13
7/16 A kérdező kommentje:
Először is nem Corsa, hanem Clio, másodszor meg nem kértem, hogy háromszorozzuk meg az árat. Egy kicsi, olcsó kocsit szeretnék max 250ezret adnék érte, úgy hogy a nevemre van íratva. Ha már ilyen nagyobb autót vennék, mint az F Astra, az csak dízel lenne.
2012. nov. 28. 20:31
8/16 A kérdező kommentje:
És esetleg a Peugeot 106 vagy 205 jobb lenne? Vagy az 1. Ford Fiesta vagy Mitsubishi Colt?
Bár ezekből max 200ezerért alig van választék, Clioval meg teli van a hasznaltauto.hu, de akkor nézek ezek közül, ha a Clio nem jó.
De akkor írnátok indokot, hogy a Clio miért nem jó, a felsorolak közül meg amelyik esetleg jó, az miért?
Vagy ha ebben az árkategóriában és méretben van más, akkor az is jöhet.
2012. nov. 28. 20:46
9/16 anonim válasza:
"sok corsa van 140-160ezer körül", akkor valamit félreértettem. :) Az Astrát azért javasoltam, mert az igazi mindeneskocsi. Első autónak tökéletes. MEgbízható, kiforott, sok van belőle, nem eszik túl sokat, olcsó a fenntartása. Balesetnél is megvéd valamelyest. Nem tudtam, hogy mennyi a keret. Egyébként ajánlanám a Citroen Saxo-t meg a Peugeot 106-ost is, mert azok hasonlóak a Clióhoz, kb ugyanazt nyújtják. Így kicsit szélesíteni tudod a kört. Akármit is választasz, megvétel előtt nézd/nézesd át alaposan a kocsit. Ilyen idős korban már állapotot veszel, tehát ne a kilométerórát, meg ilyeneket nézd.
2012. nov. 28. 21:04
10/16 A kérdező kommentje:
Természetesen alaposan átnéznénk, szerencsére zért én sem vagyok h.lye a kocsikhoz, meg a családban többen is értenek hozzá, a szüleim kocsija meg 5 személyes és több szem többet lát alapon 4-en mennénk. Azt viszont már észrevettem, hogy egyszer Clio helyett Corsát írtam, ezért elnézést kérek, a Corsákat is néztem, de nem azt akartam. Citroent azt kihagynám, mert az miatt van ez a sok francia autó ellenes ember, mert a Citroen az többségében tényleg megbízhatatlan. Akkor marad a Peugeot 106, meg a Clio. A 2 közül majd döntök, de szerintem inkább a Clio lesz, mert abból van rendesen választék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!