Ez most komolyan hamis Ferrari?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=7R7apeG5P7I :D valahogy nehezen hiheto ,hogy hamis(replica)! :DD
Mit gondoltok tényleg hamis?
2012. nov. 27. 19:39
1/7 anonim válasza:
nagyon profi módon lehet már replikát csinálni, másolni.
Pl Kínában sok autómárka van, ami 99%ig nyugati másolat, de sajátként adják el.
lessétek meg :)
2/7 anonim válasza:
Ha tudnál angolul akkor tudnád azt is, hogy az autó egy valódi Ferrari Italia. Ha mégis kétségeid támadnának ajánlom hallgasd meg az autó árát, azt is elmondja a csóka 4:53nál. Elég drága replika lenne:)
3/7 A kérdező kommentje:
:) :D
Koszi a válaszokat!
15 éves vagyok és még (!) nem tudok angolul annyira ,hogy megértsem mit beszél ,bár órán megértem a tanárt ,csak hát ugye az lassabban beszél és nem ilyen gyorsan ,valamint akcentussal...:D
2012. nov. 27. 19:57
4/7 anonim válasza:
Az jó, de akkor honnan vetted, hogy ez egy replica?
5/7 A kérdező kommentje:
WWW.SUPERCARKITS.CO.UK - ez áll benne a címben is! :D
Ez egy olyan cég ,ami replica autókat épít!!! :))
Valamint a leírásban is benne van a "replica" szó
2012. nov. 27. 21:00
6/7 anonim válasza:
az csak a reklám, de azt nem az eredeti videó készítői írták oda, de hát egy replica készítő cég hol máshol reklámozza magát, mint ferrari-s videók alatt? :D Amúgy ez egy valódi ferrari f458 italia a tesztben, ezt a hangján is hallani, h az angolt nemis érted.
7/7 A kérdező kommentje:
:D igazad van! :D tényleg jellegzetes hangja van ,de ezen cég által gyártott replica F458-as autóba BMW 760 motort raknak ,ami bizony elég eros...csak ezzel tudom magyarázni ,hogy kételkedtem az autó eredetiségében :)
2012. nov. 28. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!