Vásároltam egy egy szirénát ami egy hangszóróból, erősítőből áll és nemtudom hogyan kezdjek neki a beszerelésnek hogy nem bontsam szét a fél autót és fúrjam ide oda stb?
Ez a kínai utánzat ami egy csomó hangot ki tud adni?
én valahogy úgy csinálnám, hogy elérhető távolságban alulra felragasztanám (a kormány al, bal oldalt a biztosítéktábla környéke, stb. Áramot a biztosítéktáblából adnék. Megnézed hogy hány amperos, annál nézel egy kicsit erősebbet, ami nem sűrűn nagy terhelést és rákötöd. Gondolom a hangszórót ki lehet rakni a motortérbe, a kábelt a többi mellett vezetném előre.
bár így látatlanban nehéz segíteni.
én egy 94es swiftbe raktam kp-i zárat. Az olyan alapfeltszereltségű, hogy még kábelek sem mentek az ajtóba, se lyuk se semmi nem volt.
a kp-i zár készlet elektronikáját rányomtam a rádió biztoosítékjára, lyukakat fúrtam, hogy a kasztniból az ajtóba átvezessem a kábeleket, zsugorcsővet raktam rá így az védte és pöpecül működött. Egyszer kinyomta a biztit, de beraktam egy nagyobbat és utána semmi baj nem volt vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!