Első autó 800. 000-ért?
Figyelt kérdés
Életem első autóját venném a fennemlített áron. Nem igazán értek az autókhoz de néhány alap elvárásom azért van.
- mérete közepes vagy nagy
- vegyesen használnám városban és városok közt
- nem szállítanék vele semmit csak mint magánszemély használnám
- legyen viszonylag biztonságos
- fogyasztása legyen barátságos
- legyen megbízható ne keljen minden másnap szervizbe hordani
hát nagyjából ennyi lenne, ha valamit esetleg kihagytam volna jelezzétek. Előre is köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 26. 23:15
2/11 anonim válasza:
Opel Astra G-k vannak már ennyiért értelmesek. Hirtelen azt tartanám legjöbb döntésnek. Jó konstrukció, temérdek olcsó alkatrész.
3/11 anonim válasza:
gyűjts hozzá még 200at és golf 4. annyiért már jót lehet kapni.. vagy vegyél 1.3suzukit 500ért olyat kapsz ami bablevest főz.. és olcsó az alkatrész,keveset eszik stb stb..
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi összes választ az astra és a golf nekem is eszembe jutott. Renault megane esetleg?
2012. nov. 26. 23:44
5/11 anonim válasza:
VW Passat B5, ha nem gond a méret. Cserébe kapod a kényelmet.
6/11 anonim válasza:
Elsőnél a pont, Honda. Viszont ennyiért ne akarj biztonságos autót, ebben az évjáratban még olyanok nem voltak. Esetleg 2000 után, de olyat ennyiért nem kapsz.
7/11 anonim válasza:
figyi én leszek a rossz arc..800.000 ft amennyid van és az általad támasztott igények között úgy lehet összhngot alkotni ha az igényeidböl engedsz..pl kevés fogyasztás,biztonság,megbizhatóság..kb ennyi és már jó is vagy:)
8/11 anonim válasza:
Nekem ha ennyi pénzem lenne, én egy td A4-es Audit vennék.
9/11 A kérdező kommentje:
És ha engedek az igényeimből milyen kocsira számohlatok?
A legfőbb pont, hogy legyen biztonságos.
2012. nov. 27. 16:28
10/11 anonim válasza:
Egy G astra ebben az árkategóriában tökéletes választás. + biztonságos is. (légzsák, ABS stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!