Mi a véleményetek erről a robogóról?
A Benelli olasz márka, nem?
Én inkább használt japánt vennék, mint új kínai - olasz - francia, stb. motort.
Wow!
Most néztem utána, a Benelli MÁR nem olasz.
Természetesen kínai.... :-(
Az ilyen motorokat ami olasz török francia KÍNAI stb messziről de messziről kerüld el!!!! de ha mindenképpen ilyen gyártmányt akarsz akkor is használtan!! mert azoknak talán még annyira nincs bennük a un. tervezett elavulás mint az újakban ...de ha igázán jó motort akarsz akkor azt mondom hogy 1 használt japánt vagy német motort..a honda suzuki yahama simson és még sorolhatnám ilyenen gondolkozz mindenképpen....
személyes tapasztalat..: vettem 1 spanyol gépet és mindig csak a baj volt vele és az egész motorozástol elment a keedvem mert már annyit költöttem rá és még most se jó!!
bocsi hogy nem közvetlen a kérdésre válaszoltam de ugyérzem hogy ezzel tudtam segiteni..
nem kötelező megfogadni de ha nem fogadod meg akkor sok sikert kívánok!!(szükséged lesz rá)
és egyébként is sok sikert és jó motorozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!