Babettán hol van az alvázszám (nem az adatlap) a motoron?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 09:46
1/8 anonim válasza:
Hiába keresed máshol, az alvázszám az adatlapon van. A motorszámot jelölik külön a motoron is, és az adattáblán is. (Hogy lehessen látni, valóban öszetartozik a váz és a motor is)
2/8 A kérdező kommentje:
Tehát a motorszám és az alvázszám egyezik akkor eredeti a blokkja.
Eladáskor pedig az adattábláról írom le majd.
Kösz
2012. nov. 26. 16:43
3/8 anonim válasza:
A 207-esen az alvázszám a kormánycsapágy fészkébe a villanyak oldalába van ütve a jobb oldalon. A motorszámot az olajbeöntő nyílás és a kuplung között keresd.
4/8 A kérdező kommentje:
Harkonnen
Ugy mint a jawa mustangba?
Levettem a tankot és ott kerestem de nem találtam
2012. nov. 26. 17:24
5/8 anonim válasza:
Csak a 210-t(2seb)tudom:
A gép jobb oldalánál lent, a kis lánckerék,és az elektronika(tekercsek)-t borító műanyag doboz között/alatt.
Ott,ahol az olajleeresztő van...tehát a blokk legmélyebb pontján-csak oldalról(jobb).
Azonosnak kell lennie az adattáblán lévővel(gépszám...8jegyű)
6/8 anonim válasza:
Nem az alvázszámnak és a motorszámnak kell egyeznie. Hanem az adattáblán található motorszámnak (az enyémnek még 6jegyű:)) és magán a motoron (ahol az előző válaszoló leírta) lévő motorszámnak.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem 207 babettám van. A motorszámot eddig is tudtam hogy hol van.
És azért írtam hogy az alvázszám és a motorszám egyezik mert a jawa mustangoknál úgy van (innen lehet tudni hogy gyári e a blokk). csak a mustangnal van egy "cm" jelzés az alvázszám előtt
2012. nov. 26. 19:52
8/8 anonim válasza:
Nem kell levenni a tankot, olvasható anélkül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!