Suzuki swift 1994 miért van az hogy a kerekek rászorulnak a tárcsára és csak vascsővel tudom leütni róla?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 23:44
1/11 anonim válasza:
Milyen tárcsára? A kerékagyra? Az teljesen normális.
2/11 A kérdező kommentje:
igen arra de egy defektnél hogy szedem le az országuton?
2012. nov. 26. 00:01
3/11 anonim válasza:
Neki kell esni és rángatni. Más megoldás nincs. Esetleg lerúgod sarokkal.
Ha nem defektről van szó akkor vagy mész előtte 25-30km-t hogy felmelegedjen és úgy veszed le, vagy lelazítod a csavarokat (nem letekered), és elindulsz szépen lassan 20-30körül,ha hallasz egy rottyanást akkor lelazult a felni, utána pedig szépen lassan hazagurulsz vele és simán le fog jönni.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat majd megpróbálom akkor ugy leszedni.
2012. nov. 26. 00:53
5/11 anonim válasza:
Ha a felszerelés előtt megcsiszolod egy kicsit a kerékagyat és a felni közepét, majd vékonyan bekened zsírral, nem lesz több ilyen problémád.
6/11 gomzoli válasza:
5-ösnek zöld kéz, Én WD-40-nel szoktam befújni. Azóta soha nem tapad le.
7/11 gomzoli válasza:
Sőt, betekerés előtt a kerékcsavarokat is befújom vele.
8/11 anonim válasza:
Így van, egy kis csiszolás meg kenőanyag csodákra képes. A WD40 helyett egy kis szilikonzsírt ajánlanék, mi azzal dolgozunk, többet bír. :)
9/11 anonim válasza:
igen, a WD 40 az fegyvertisztító, inkább rézpasztát javaslok...azt ajánlják a gyárak is, ha nagy gond van...a rézpaszta mindent megold.kerékcsavarra, felnire felszereléskor, kipuff csavarokra,stb..ahol nagy hőnek van kitéve, illetve korrózióveszélynek(sós víz)
10/11 anonim válasza:
nekem ugyanez volt a történet és belülről ütöttem kalapáccsal ami félre csúszott és a felni szélére basztam ami meghajlott és 100nál úgy rázott az autó, hogy majdnem árkot fogtunk.. apum haza jött (kamion sofőr) és őis ezt javasolta, hogy tekerjem lejjebb és menjek vele egy kicsit és leugrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!