Opel Astra classic utastéri világítás nem kapcsol le. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A csomagtartó világítás égője ki volt véve, hogy ne égjen állandóan ha nyitva van. Most vissza akartam tenni, de valamihez hozzáért az égő, mert kivágta a biztosítékot. Az égő még jó, vissza is tettem. Kicseréltem a biztosítékot ami oda tartozott (el volt szakadva), de azóta nem kapcsol le az utastéri világítás. A csomagtartó világítás lekapcsol. Az ajtók mind becsukva. Mi lehet a baja?2012. nov. 23. 10:35
2/7 anonim válasza:
Nekem B vectrám van, nem tudom mennyire hasonló a kettő, de nem maradt kíhúzva a világítás kapcsolója?
3/7 anonim válasza:
Hát ez az! Én is jártam már így!
4/7 A kérdező kommentje:
Hol nem maradt kihúzva?
A csomagtartó világítás működik rendesen, ki is alszik mikor lehajtom a fedelet.
Az utastéri meg rá van dugva, mert állandóan világít.
2012. nov. 23. 14:03
5/7 anonim válasza:
Ha a világítás kapcsolójának (véletlenül) ki van húzva a gombja akkor állandóan világít!
6/7 A kérdező kommentje:
Igen az volt a baj, ki volt húzva.
Apám úgy felejthette. Én nem is tudtam hogy van külön kapcsolója.
2012. nov. 23. 14:28
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket.
2012. nov. 23. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!