Milyen autót vegyek?
Figyelt kérdés
500 körül szeretném megúszni,ha picit több sem baj,max spórolok még :)
Fiatalos,megbízható,gyors első saját kocsinak.1 éve van jogsim.
Tetszenek az optikai tuning dolgok is,ha esetleg valamelyik olvasó jártas ebben, elmondható,hogy az ilyen dolgok anyagilag,hogy néznek ki. Spoler,első hátsó lökhárító,felni stb.
Mitsubishi lancer,mitsubishi galant,honda civic,opel astra g ezek jönnek egyenlőre számításba,szépen lehet őket tuningolni,és ebben az árkategóriában vannak.
Csak nem értek hozzá sajnos,hogy mennyire egészséges egy 15 éves 150e km-es rothadó mitsubishi galantot venni,mennyire lehet ezeket a régi kocsikat kipofozni.
2012. nov. 21. 19:53
1/3 schocko válasza:
Honda civic, Mitsubishi colt, kicist rothadnak a hátsó sárhányónál, de más bajuk nincs, a többi felejtős.
2/3 anonim válasza:
én vettem egy kocsit az interneten elis hozták nekem autó mentőn amúgy trabantot vettem és nevolt benne motor de jó attól még legurulni a lejtőn és közben a számmal kiadok motor hangokat hogy lássák a szomszédok hogy milyen jó a kocsim. csak még aza baj hogy keszd teljesen szltrohadni! :( ez volt 980ezer ft :(
3/3 A kérdező kommentje:
Örülnél te ha anyuciék vennének neked egy biciklit te új gazdag kis vicces buz! :D
2012. nov. 22. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!