Hova tűnik az üzemanyag a kocsimból?
Figyelt kérdés
Eddig (már 3 éve) ha tankoltam 12 litert azzal tudtam menni 100 mérföldet (160 km-t). Az utóbbi pár hétben, olyan mintha sokkal többet fogyasztana a kocsi. Analóg a kijelzője, már tök hamar az E-nél van (vagy a közelében) és nagyon sokszor már a kis narancs sárga kút piktogramm is világít. Most, legutóbb 20 litert tankoltam, és már 110 mérföldnél (176 km-nél világított a kis kút, pedig csak 260 km felett kellett volna) Nem kapcsoltam be a légkondit, nem álltam dugóban, nem állok meg hosszú időre miközben járatom a motort, nem az utcán parkolok (tehát még le sem nyúlhatják a benzinem), nem huzatom ki 2-be 100-ig. 1-1 alkalommal drágább üzemanyagot tankoltam (nitro + és társai).2012. nov. 21. 19:13
1/3 anonim válasza:
Ezek a vacak amerikai kocsik ennyit tudnak!
2/3 anonim válasza:
Érdekességképpen:
(persze azt állítják, hogy áramszünet miatt történt ez a kis baki, de hát manapság ki tudja :) )
3/3 Beviz Elek válasza:
Pl 2 lehetőség amiről hallottam.
1.Exemnek kilyukadt a tankja. Ha sokat nyomott bele, akkor a lyuk fölötti rész elcsöpögött.
2. Kollégám Octaviajában tönkrement a lambdaszonda. A fogyasztás majdnem a duplájára nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!