Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swiftbe milyen másik...

Haaat kérdése:

Suzuki swiftbe milyen másik motort lehet szerelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szuzuki swift 2001-esbe milyen motort lehet szerelni? Egy 1.3as 8 szelepes van benne.

DDIS motort, vagy fiat motort, vagy valami mást, legálisan bele lehet szereltetni?

Mit érdemes?

2012. nov. 20. 21:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Oké...teletankoltam.

Azaz 40 liter.

Lenulláztam.

Most van benne kb 10 liter és 193 km-t mutat a km óra.

Hány litert eszik akkor?

Minden indulásnál megvárom hogy felmelegedjen a motor kicsit, elérje legalább a vonalat a mutató.

Annyi, hogy itt a Citadella felé járok vele napi 5-5km-eket.

Tehát dombos vidék, és 50-60al megyek.

Lehet ez a hiba, nem tudom.

De idegesít.

2012. nov. 21. 15:17
 12/22 A kérdező kommentje:

Most azon filózok, hogy lehet, nem 40 literes a tankja....

Hány literes a tankja hivatalosan? :D

2012. nov. 21. 15:30
 13/22 anonim ***** válasza:

40, jól tudod.

De annyit nem tankolsz bele, 6-7L környékén van a tartalék. A 15L-es fogyasztás reális ilyen használat mellett,a régi hidrodimanikus automatához kevés az 1.3-as motor, alapjáraton 10-12 a vegyes fogyasztása, teljesen hihető adat.

2012. nov. 21. 15:55
 14/22 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ha ennyi pénzed van benzinre, azt ne egy vacak suzukiba tankold! Te simán fenntudnál akkor tartani egy S Mercedes-t is. Vegyél egy 99-2000-res évjáratút 2 millió körül és inkább abba tankolj ennyit. Ezt a suzukit meg sózd rá valami hülye kereskedőre!
2012. nov. 21. 16:51
 15/22 A kérdező kommentje:

Az lesz, de a BMW jobban bejön. :)

Azt hittem hibás az autó, és javítható hiba, de ezekszerint konstrukciós probléma.

2012. nov. 21. 16:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem konstrukciós probléma. 5 kilóméter alatt nem tud felmelegedni a motor, végig dús keverékkel jár. Ezt még megfejeli az autómata váltó és az egy helyben pötyögtetés. Így könnyen összejön a 15 liter.
2012. nov. 21. 23:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Na akkor BMW. Azok fogyasztanak ennyit. Szóval a lényeg, neked prémiumautóhoz méltó költségeid vannak és suzukival jársz. Akkor lesz ez oké, ha eladod azt a vackot és veszel egy BMW-t.
2012. nov. 22. 00:16
 18/22 anonim ***** válasza:
És a BMW mennyit eszik ha állandóan hideg motorral használják? Ja, ha már bmw, akkor benzinest, kézi váltóval.
2012. nov. 22. 07:29
 19/22 A kérdező kommentje:

Srácok? Dízel BMW az szar?

Automata 1 literrel eszik csak többet...állítólag.

2012. nov. 22. 21:17
 20/22 anonim ***** válasza:
A dízel se fog kevesebbet enni ilyen rövid távokon. Sőt, az még annyira se melegszik mint a benzines. De én mindenképpen javaslok egy elektromos állófűtést a következő autódba. Legyen az benzines vagy dízel.
2012. nov. 22. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!