Mit gondoltok az Audi-BMW közötti úgymond csatáról?
Szubjektív, technológiailag ugyanazt a színvonalat képviselik, csak a design más. Van akinek az Audi stílusa tetszik, van akinek a BMW-é.
Nekem a BMW stílusa jobban tetszett mindig is, csak azért mondom hogy ne legyen 60% fölött a válasz. :D
A motor része meg nem igazán stimmel, az új R8 pont 560lóerős, meglepő módon az F10-es M5 is pont ennyit tud.
Eleve rosszul hasonlítgatod:)
Az A6-nak az 5-ös BMW a kategória társa nem a 6-os:)
Az A5-ösnek meg nincs közvetlen kategória társa a BMW-nél. Az valahol a 3-as és az 5-ös BMW között lenne.
Az BMW M osztályt meg az Audi RS és esetleg S osztályával hasonlítgassad ne az R8-al:)
Na most ezek alapján számolgasd újra a dolgokat.
Rossz az összehasonlítási alapod.
Az A4 megfelelője a 3-as, az A6-é az 5-ös, az A8-é pedig a 7-es széria.
Az új M5 és az R8 pedig nagyjából ugyanaz az árkategória újonnan, viszont az R8 nem annyira elterjedt.
"Mit gondoltok az Audi-BMW közötti úgymond csatáról?"
Nem mindegy?
Csak a Mercedes az autó!
(Azután hosszú szünet... és úgy jön a többi...)
:)
Amúgy kicsit így hasonlítgatni nem nagyon érdemes ,hisz attól hogy mind a 3gyártó prémium márka,mind a 3 versenyben áll ,attól teljesen más a stílusuk alapjában véve!!
Ha általánosságban nézed a dolgokat:
A Merci olyan gazdag nyugdíjas,bankáros autó!
Az Audi olyan ügynökös,ügyvédes kényelmi, megjelenésre hajazó autó
A BMW meg egy dinamikus sport autó!
Persze vannak kivételek (Audi R8 / AMG merci / E38 BMW....) ezen típusoknak a tulajdonságai mind azon ellentettjei amiket felsoroltam... viszont ÁLTALÁNOSSÁGBAN így van a helyén!
Az utolsó válaszolónak.Kit érdekel a merci? Hol autó az? Inkább Romatalicska.
Akkor ezek szerint rosszul hasonlítottam.Csak szoktam nézegetni ilyen Audi-BMW videókat amin versengenek és legtöbbször mindegyiken a BMW győz. Legutóbb egy M5 vs RS6 videót néztem és azon is a BMW.hmm
apámnal F10 BMW-je van, 3ezres dízel
nevelőapámnak az új A6 az is 3ezres dízel
mind a kettő 245ló, az audi még is jobban megy, kicsivel kevesebb idő neki a 100
nem feltétlen erősebb a bmw, bár az M550D tényleg odab@sz de alapvetően szerintem nincs köztük nagy különbség
utolsó:
Anyád aztán tud pasikat fogni magának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!