Mi a neve annak az alkatrésznek, amin a levegő megy a motorba?
Figyelt kérdés
Mégane-om van. Egy porszívócső-szerű cső van, ami a levegőt előről vezeti a hengerek mellé. Mi ennek a neve?
Ki akarom cserélni, mert szétment. A szerelő megragasztotta és azt mondta, nem érdemes kicserélni, mert mosás után úgyis átnedvesedik és újra szétmegy.
Nincs ebből olyan, ami bírja a nedvességet?
2009. aug. 14. 15:02
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg a légszűrőházból vagy a légszűrőházba vezet a cső. Ekkor leginkább légbeszívócső a neve. Ha nem kapsz belőle elfogadható minőségű műanyagot (engem mondjuk meglep, hogy a gyári mosás után szétázik, azt hittem, a takony anyagminőség már nem divat), akkor nézd meg, van-e benne valamiféle érzékelő! Amennyiben nincs, akkor helyettesíthető mással, ebben az esetben a Trabant vagy a Lada gégecsövét ajánlom, persze csak akkor, ha hasonló átmérőjű. Azok ugyanis kívülről alumíniummal borítottak, így nehezebben áznak szét.
2/4 anonim válasza:
hát mosástól nem szabadna szétmennie. max vizes lesz, átázik, de aztán kiszárad. de ezt nem is értem, a víztől magától egyszer csak darabjaira hullott? :)
3/4 A kérdező kommentje:
Hát a szaki mondta unott arccal, hogy a víz az oka. Lehet tévedett.
Köszi a válaszokat!
2009. aug. 16. 23:17
4/4 anonim válasza:
Gégecsőnek hívják és méterben is lehet kapni a jármű szaküzletben. Persze a megfelelő átmérőjűt kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!