Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történik ha nemtudom...

Mi történik ha nemtudom átiratni az autót 15 napon belül csak 25-30 napon belül?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
a 15. nap után kapsz/jobb esetben /egy felszólitást azokmányirodától,hogy legyél szives pár napon belül befáradni,és elintézni az elintézni valókat,ha nem jelensz meg kényszer átirásra köteleznek ami igen borsos összeg./probálj meg orvosi igazolást keriteni mint fekvö beteg,és telefonon tudasd az okmányirodával,hogy nagyon sajnálod,de nem tudsz olyan személyt keriteni akit meghatalmaznál az ügyintézéssel,te csak a felépülésed után tudsz bemenni személyesen.mindezt nagyon szépen kérjed/csak tipp
2012. nov. 14. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:

kb 30 rugó büntetésre számíthatsz.

asszem 15 nav és 15 rendőrség vagy valahogy így, de a lényeg, hogy mindenképp megvágnak :-(

2012. nov. 14. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:

most találtam ezt a kérdést, olvasd el.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__biztositas-papirmu..

2012. nov. 14. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:

értem köszönöm felhivtam az okmanyirodát tölük nemkpok büntit aztmondták viszint ök kötelesek jelenteni hogy kicsusztam a 15 napbol de szerintük nemlessz baj ha max 2 hetet csuszok beszéltem apeh el is ök meg azt mondták hogy nemfoglalkoznak ilyenel ''majd

átiratom 2 hétre rá addig a levél se ér el hozályuk" na most aztán igazodjak ki :(

2012. nov. 14. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!