Nem értek az Volkswagenekhez szerintetek megéri ezekért? Többi alul.
2012. nov. 13. 15:20
11/14 anonim válasza:
Sok èrte. Amúgy is ekkora motorral benzinkutat is vegyèlmellè
12/14 A kérdező kommentje:
"Benzinkutat is vegyél mellé"
Ha az a 11-12 liter ilyen 110es átlag tempóban sok akkor ...
Lada megeszik ennyit :)
2012. nov. 16. 17:01
13/14 anonim válasza:
De az a Lada akkor eléggé leharcolt, és a karburáor sem rendesen van beállítva+ 4000 alá nem nagyon esik a fordulatszám. Ésszel vezetve és jó állapotban jól beállított és kitistított karburátorral és egyéb réseivel 7-8 literrel is elmegy, de mondok egy merészet, ha úgy mész vele, mintha tojás lenne a pedálok alatt és nem mész városban, kkor a 6 liter is elég.
14/14 ßđkan válasza:
Nekem volt, ilyen Audim, de mikor tankoltam bele 5000Huf-ér és mentem vele 70Km akkor mondtad ,hogy nekem ilyen nagy benzines dög nem kell még egyszer!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!