Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretném kikérni a véleményet...

Szeretném kikérni a véleményeteket. Főleg motorosok?!

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy keeway tx 50 ccm motorkát, de sokan mondták hogy nem éri meg nektek mien ehhez a tapasztalatok ?megéri vagy mennyit bír ki ?
2012. nov. 12. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Hy!

Véleményem a motorról hogy egy közepes választás.

Jól néz ki,vízhűtéses ami nagyon sokat számít.

Mire szeretnél venni motort?Ha arra veszed hogy kiméletesen mászkálj vele a-ból b-be akkor arra tökéletes.Ha földúton akarod használni akkor semmiféleképpen nem ajánlom.Ha külföldi utakat akarsz betervezni azt sem nagyon ajánlom bár lehet hogy kibírná egy vadi új darab amire vigyáznak.kezdő motornak is jól jöhet szerintem .

Ha viszont motorozni akarsz ahhoz már rendszámos gépet kell venni,ha van már mondjuk B-re jogsid akkor érdemes letenni egy kiegészítő A korlátozott kategoriát amivel már vezethetsz 125 ccm.Én Nekem az igazi motor az már 250ccm-nél kezdődik aminek tényleg van már egy csipetnyi húzása.

2012. nov. 12. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Én úgy akarnám, hogy megveszem kb 1 hónapig össz-vissz járkállok vele ilyen normálisabb foldutakon és utánna leteszem a jogsit 50ccm re. Esetleg ha tudnál ajánlani valami jo kis gépet.
2012. nov. 12. 20:19
 3/5 crx-es ***** válasza:
nem azért én simson-t ajánlok menyi a keeway anyiból olyan jó simson-t veszel hogy pengét nyel mi most vettünk egyet nagyon jó amugy nincs baj a keeway.jel jó kényelmes hisz robogó nekem keeway flash-em volt nem egy erőgép de kényelmes olcsó és van alkatrész hozzá mert yamaha cucokat lehet rá kap ni de ha mtort akarsz ne turmix gépej valami váltosat én simson-t mondok te tud sok siker
2012. nov. 12. 20:40
 4/5 crx-es ***** válasza:
amugy még anyit a jogsiról az M kat 14ről a korhatárt 16 fel viszik és tavasszal tudod csak el kezdeni télen nem oktatnak motort
2012. nov. 12. 20:41
 5/5 anonim válasza:
Keewayt soha... ismétlem! soha ne vegyél!!!
2012. dec. 17. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!