Tönkrement a világítás vagy csak alapjáraton nem kéne nyúznom?
Figyelt kérdés
kicsit hagytam menni a motort üresben, rákapcsoltam a világítást. egy ideig ment, aztán kikapcsolt. új aksi van benne szóval le tuti nem merült. hazavágtam a világítást vagy ha megyek vele akkor működik? (most nem tudok kimenni vele)2012. nov. 12. 14:41
1/7 anonim válasza:
semmi nem működik? attól hogy alapjáraton bekapcsolod attól működnie kéne, ha le van állítva az autó és bekapcsolod a világítást akkor is működnie kell, nincs összefüggés, esetleg szar a generátor, és az aksi meg lemertül, könnyen indul?
2/7 A kérdező kommentje:
1 rugásra indul, indexek, féklámpa is működik. nem mentem vele sehova csak járattam a motort. először működött rajta a lámpa most meg nem
2012. nov. 12. 14:58
4/7 A kérdező kommentje:
mind 2 egyszerre? mert ugye 2 szálas
2012. nov. 12. 15:43
5/7 A kérdező kommentje:
érdekes, most megint működik. csak az az érdekes hogy mikor be akartam rugni 1-esben volt, pedig üresben hagytam. kiborít ez a motor. na mind1, köszi a segítségeket. egyenlőre működik megint a világítás
2012. nov. 12. 15:49
6/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy a biztosíték vacakol?
7/7 A kérdező kommentje:
én már semmin nem csodálkozom ennél a motornál
2012. nov. 12. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!