Motort lehet-e fektetve szállítani utánfutón? (2t 50ccm) és ha igen nem fognak kifolyni belőle a dolgok valahol?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 19:24
1/4 anonim válasza:
Lehet fektetve szállítani, de csak akkor, ha működésképtelen, javításra váró motorról van szó. Egyébként viszont állítva, középtámaszon, spaniferrel rögzítve érdemes szállítani. Ha ugyanis oldalra fekteted, több probléma is felmerül. Egyrészt azon a részen, amit letámasztasz, le fog verődni a festék a mozgolódástól. Persze lehet alá szivacsot tenni, de azt meg néha "kidolgozza" maga alól. Másrészt pedig az eldöntött motorban a különböző folyadékok mindenfelé folynak: ömlik a benzin, a motorolaj (ha különolajzásos), a hajtóműolaj, az akkusav, vízhűtéses motor esetén a hűtőfolyadék is, de akár még a fékfolyadék is megindulhat, ha nincs szerencséd (bár általában jól záró tartályban van a fékfolyadék, nehezebben folyik, mint a többi).
2/4 anonim válasza:
Akkor jól nézünk ki, ha vízhűtéses motor zárt rendszerű hűtőjéből kifolyik a víz... Fékolajra ugyan ez.
Ettől függetlenül motort nem fektetünk le soha.
3/4 anonim válasza:
tőlem vettek egy Malaguti F 18 at fekve szállították egy ford mondeó kombiban szombaton ,ma meg ír a srác hogy a hajtó műből folyik az olaj .............én óvtam tőle ......esik az eső nem motorozik volt a jelszó .........most meg engem hibáztat :)
4/4 anonim válasza:
A lovakat sem fektetve szállítunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!